Laptisor De Matca Pur 25 grame APILAND

oferta: laptisor de matca apiland | laptisor de matca pur | miere cu laptisor matca
Categorie: Sanatate
Group: Produse Apicole
Stoc:
In
stoc
Pret: 63.00 RON
Alte Detalii »
Comanda

Laptisor De Matca Pur 25 grame APILAND-Indicatii terapeutice:
-Rezistenta la efort
-Tonifiant psihic, sexual si intelectual
-Refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive
-Menopauza si anemii
-Reface celula nervoasa (studii edectuate in Japonia in 2007)
-Reduce colesterolul din sange
-Rol deosebit in metabolismul celular

Laptisorul de matca este o substanta secretata de glandele hipofaringiene ale albinelor si este destinat ca hrana pentru regina matura si pentru larvele albinelor, in primele trei zile de viata ale acestora. Laptisorul de matca este produs in cantitati mici si de aceea nu este unul dintre produsele apicole consumate pe scara larga inca din vechime.Regina albinelor, care se hraneste in mod exclusiv cu aceasta comoara naturala, in mod incredibil, traieste pana la cinci ani, in timp ce albinele muncitoare au, in medie, o durata de viata de patruzeci si cinci de zile.Laptisorul de matca are, in mod natural, un aspect vascos, culoare alb-galbuie cremoasa si gust acrisor, usor astringent.Pentru a obtine laptisor de matca, apicultorul creeaza o falsa nevoie de regina in stup, iar familia de albine incepe aproductia de urmasia. Odata creata aceasta nevoie, la fiecare 72 de ore (exact!), apicultorul recolteaza laptisorul folosind instrumente minuscule de aspirare. De aceea in productia de laptisor, stupina este impartita in 3 zone de cules, apicultorul culegand zilnic (de regula la ora 10 dimineata) laptisorul. Eventuala intarziere a" sau chiar incercarea de a recolta mai devreme a" scade cantitatea de laptisor ce poate fi recoltata.Apicultorii in varsta spun ca este nevoie de aochi tineri si mana sprintenaa pentru a colecta laptisorul de matca deoarece acesta trebuie aspirat dintr-un spatiu foarte mic (numit botca). Doar apicultorii cu experienta au o buna eficienta in productia de laptisor.
Laptisorul de matca este o substanta secretata de glandele hipofaringiene ale albinelor si este destinat ca hrana pentru regina matura si pentru larvele albinelor, in primele trei zile de viata ale acestora. Laptisorul de matca este produs in cantitati mici si de aceea nu este unul dintre produsele apicole consumate pe scara larga inca din vechime.Regina albinelor, care se hraneste in mod exclusiv cu aceasta comoara naturala, in mod incredibil, traieste pana la cinci ani, in timp ce albinele muncitoare au, in medie, o durata de viata de patruzeci si cinci de zile.Laptisorul de matca are, in mod natural, un aspect vascos, culoare alb-galbuie cremoasa si gust acrisor, usor astringent.Pentru a obtine laptisor de matca, apicultorul creeaza o falsa nevoie de regina in stup, iar familia de albine incepe aproductia de urmasia. Odata creata aceasta nevoie, la fiecare 72 de ore (exact!), apicultorul recolteaza laptisorul folosind instrumente minuscule de aspirare. De aceea in productia de laptisor, stupina este impartita in 3 zone de cules, apicultorul culegand zilnic (de regula la ora 10 dimineata) laptisorul. Eventuala intarziere a" sau chiar incercarea de a recolta mai devreme a" scade cantitatea de laptisor ce poate fi recoltata.Apicultorii in varsta spun ca este nevoie de aochi tineri si mana sprintenaa pentru a colecta laptisorul de matca deoarece acesta trebuie aspirat dintr-un spatiu foarte mic (numit botca). Doar apicultorii cu experienta au o buna eficienta in productia de laptisor.
-Doza terapeutica in cazul afectiunilor grave (scleroza multipla. cancer, Parkinson, afectiuni hepatice) este numai de catre medici/doctori cu competente in Apifitoterapie.

-Compozitia:
-Produs cu aspect vascos, de culoare alba cremoasa, gust acrisor, laptisorul de matca are in compozitia sa elemente esentiale:

- componentul principal 10-Hydroxy-2-decenoic acid;
- o impresionanta concentratie de vitamine (poate fi considerat un adevarat cocktail de vitamine B: B1, B2, B3, B6, B8, B12); este mai bogat in complexul B decat drojdia de bere;
- aceticolina (cu rol in transmiterea influxului nervos);
- substante cu actiune antibiotica si antibacteriana;
- aminoacizi in indispensabili organismului uman: izoleucina, leucina, lyzin, methionina, fenilalanina, valina, acidul aspartic, arginina, tirosina;
- lipide, intre care se pot mentiona acizii grasi nesaturati superiori, in special Omega3, fosfolipide etc.
- precursori hormonali si factori de crestere alaturi de enzime si microelemente precum: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu, Mn - cu o preponderenta clara in randul acestora a potasiului.
Datorita atat insusirilor sale, cat si proprietatilor chimice,laptisorul de matca este folosit cu rezultate excelente in Apiterapie, precum si in cosmetica.

-Administrarea:
-Doza de intretinere este de 1 g/zi la adulti (2 lingurite de dozare) si de 0.5 g/zi la copii (1 lingurita de dozare), sublingual cu 30 de minute inainte de prima masa a zilei.

-Optional, se poate amesteca cu miere, fara a-i altera proprietatile terapeutice.

-IMPORTANT:
-Lingurita din cutie este special destinata dozarii, iar cand este plina are 0,5 gr.

-Se recomanda a se consuma in cure de minim 6 saptamani, primavara si toamna.

-Consumul de lunga durata nu are contraindicatii.